mashinka.blogg.se

2013-11-13
22:13:39

Missförstå mig rätt
2013-11-13
21:54:28

Tillbaka till verkligheten (eller?)2013-11-06
21:49:00

I got the sweetest feeling
 
 
 
 
 
 
En kär FD klasskamrat for landet, bytte till Edinburgh. Avskedsfest var på sin plats, och platsen var 20-talet. Skönhet är Hanna. Avskedsfest är sorligt, men bra ursäkt för att ta sig ifrån punkt A till F. Fint att se gamla vänner ifrån annan tid och drömma sig tillbaka lite, få lite distans. 
Börjat läsa på min första proposition. Spännande. Blir väldigt misstänksamm på rättsystemet. Argumenten är korta och allmänna, lite läskigt tycker jag. Remissinstanser spelar tydligen inte så stor roll.. (Eller?) Fortsättning följer imorgon på ekonomiska biblioteket klockan nio.00.
Kapa längden på håret? Ångra sig? 
 

2013-11-03
21:15:00

Jakt på mat i Polen.
 
 
  
n
 
I sommras var jag och mina föräldrar i Warsawa, Polen. Är väldigt ressugen, hungrig och inspireradjust nu, kom att tänka på en resturang som vi hittade när vi var där (efter mycket letande). Resturangen hade minst sagt inspererande interiör och egentligen det som var roligast med den, maten och ölen var billiga, men inte speciellt supergoda. 
 

2013-11-03
21:04:32

Det går bra nu.
 
Nu har jag fått resultaten ifrån båda mina hemtentor i rättsfilosofi och det gick så bra. Helt galet. Var så orolig för den senaste. Nu ska jag inte skryta men jag måste faktiskt vara lite stolt också, har haft det väldigt kämpigt i början av utbildningen men nu har nog poletten trillat ner till slut. Att ha blivit mer engagerad i orkestern och efter att ha blivit mentor så har jag kunnat ta min extra skaparglädje och faktiskt göra något med den. Även om det inte känns tillräckligt. Vi får se vad som händer härnäst.
Idag har jag lärt mig att göra en ny fläta. 
 

2013-11-03
20:59:58

Räven och G-sof
 
    
 
Är så trött i hela kroppen och sinnet nu. Haft en underbar helg (med söndag som undantag) där fredagen blev ett halloweenfest/häng/rollspel med härliga klasskamrater och andra finfina människor. Att bara jag och husmor var utklädda gjorde absolut ingenting. Halloweendekorationer är förresten superkul. Och Konfetti försvinner aldrig. 
Lördagen började med ett tidigt genrep av G-sof, (konsert med flera studentorkestrar och baletter) och därefter en dag av häng med åter igen fina människor. Konserten satt som en smäck och hade jätte kul. Lever i ruset fortfarande. Sedan begav oss vi till en sittning på Chalmers och där fortsätte festligheterna. 
Kom hem klockan fyra, senaste för mig någonsin tror jag. 
Vad säger egentligen räven?